dinsdag 16 januari 2018

Jan rijdt rond bij KRO-NCRV

Vanaf maandag 16 november zendt KRO-NCRV het nieuwe dagelijkse programma Jan rijdt rond uit. Een roadmovie door een team van Jannen (M/V), op zoek naar verrassende verhalen. Jan volgt, Jan onderzoekt, Jan brengt, Jan feest en Jan rijdt rond door heel Nederland in een rode Cadillac.

Strak in een blauw pak zonder herkenbaar gezicht, want het gaat om het verhaal. Wekelijks zien we Jan in diverse rubrieken. In Kleren maken de Jan neemt Jan een kijkje in de kledingkast van iemand, in Jan brengt worden mensen opgehaald in ruil voor een verhaal, in Jan op de Gastenlijst worden feestjes en festivals bezocht en als Roadie is Jan te boeken voor je bandje.

Nieuw aan het programma is dat kijkers via e-mail, sociale media of Jan’s eigen Whatsapp-nummer (06-83807337) Jan kunnen tippen over relevante nieuwtjes of uitnodigen om langs te komen.

Mediadirecteur Taco Rijssemus van KRO-NCRV: “Het is een programma waarin iedereen in Nederland een rol kan hebben met een bijzonder verhaal. Aangedragen door het publiek, vertolkt door de Jannen. Dat wordt een mooie aanvulling op de dagelijkse programmering op NPO 3.”

Jan rijdt rond is vanaf maandag 16 november om 19.55 uur elke werkdag te zien op NPO 3.

Bron: KRO-NCRV

Bericht delen