dinsdag 16 januari 2018

Jan de Hoop 25 jaar bij RTL Ontbijtnieuws

Donderdag is het precies een kwart eeuw geleden dat Jan de Hoop aan de slag ging bij RTL Nieuws. Als een van de medewerkers van het allereerste uur bij RTL heeft De Hoop het RTL Ontbijtnieuws in de loop van de jaren een heel eigen gezicht gegeven.

Met zijn zijn vriendelijke, maar toch serieuze manier van presenteren weet hij dagelijks ruim een miljoen kijkers aan zich te binden.

De Hoop over zijn zilveren jubileum: “Ik ben trots dat ik al zo lang mijn bijdrage lever aan het RTL Ontbijtnieuws. Het is elke keer weer mooi om samen met de hechte redactie de nieuwsuitzendingen samen te stellen en te presenteren. Ik ben ook dankbaar voor alle kijkers, het is leuk dat ze zo betrokken zijn. Ik krijg al felicitaties binnen via Twitter.”

Harm Taselaar, hoofdredacteur RTL Nieuws: “Ik vind De Hoop, naast een iconische presentator, ook een hele goede nieuwspresentator. Hij is in staat om op zijn geheel eigen wijze veel mensen op een uitstekende wijze bij te praten. Als De Hoop het nieuws leest, komt het echt binnen. Je wilt naar hem kijken en je wilt naar hem luisteren. En dat onderscheidt een goede nieuwslezer van een pratende pop.”

Bron: RTL Nederland

[iframe width=”400″ height=”250″ src=”//www.youtube.com/embed/9OmVRPHXFIk?list=UUv4NUJ5BGSpJz_leIfayDzQ” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe]

Bericht delen