Jamai Loman presenteert muzikale spelshow Secret Duets
donderdag 7 oktober 2021

Jamai Loman presenteert muzikale spelshow Secret Duets

RTL 4 komt met een nieuwe muzikale spelshow genaamd Secret Duets. De presentatie is in handen van Jamai Loman. Bekende artiesten zingen een duet, maar met wie? Secret Duets is vanaf donderdag 30 december wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Kun je een bekende herkennen op basis van zijn of haar zangstem? In Secret Duets zingen vier bekende panelleden wekelijks een duet met een mysterieuze, bekende gast met wie ze een connectie hebben. Zij weten niet met wie zij een duet zingen, want het panellid en de gast worden gescheiden door een muur.

Alles draait om één vraag: wie is de persoon aan de andere kant van de muur met wie ik een duet aan het zingen ben? De overige panelleden aanschouwen het optreden en geven hun ongefilterde commentaar – ook zij weten niet wie er schuilgaat aan de andere kant van de muur. Op basis van de stem van hun zangpartner én verschillende hints moet het panellid de mysterieuze gast zien te ontmaskeren. Pas als de muur omhooggaat, komen zij erachter met wie zij gezongen hebben.

Presentator Jamai Loman: “Toen ik gevraagd werd voor Secret Duets hoefde ik niet lang na te denken. Muziek is mijn grote passie, dus ik zei direct ‘ja!’ Ik verheug me enorm op dit nieuwe programma. Het wordt een heerlijke muzikale familieshow, boordevol mooie duetten, onverwachte twists en natuurlijk een flinke dosis humor.”

Secret Duets is de eerste Europese versie van het succesvolle format The Wall Duet, dat al in Thailand en Vietnam wordt uitgezonden. Distributie is in handen van Workpoint Group. In Nederland wordt Secret Duets geproduceerd door Warner Bros. in co-productie met WeMake.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen