dinsdag 16 januari 2018

Jamai Loman mede-presentator The Voice of Holland

Het komend seizoen krijgt The voice of Holland er een nieuw gezicht bij: Jamai Loman neemt het presentatiestokje over van Winston Gerschtanowitz. Loman doet nu de interviews in de Red Room tijdens de liveshows en gaat kandidaten verrassen met het nieuws dat zij geselecteerd zijn voor The Blind Auditions.

Dit laatste gaat hij ook doen bij de jeugdige deelnemers van The Voice Kids.

Loman is sinds hij als 16-jarige de eerste editie van Idols in Nederland won, uitgegroeid tot een veelzijdig zanger, acteur en presentator. Loman: “Ik voel me echt heel erg vereerd dat ik ben gevraagd om aan The voice of Holland mee te werken. Ik heb tijdens de voorbereidingen al zóveel talent voorbij zien komen, dat ik eigenlijk niet kan wachten tot het begin van de liveshows. Ik heb er waanzinnig veel zin in!”

Gerschtanowitz heeft besloten dat het na vier succesvolle seizoenen een mooi moment is om het stokje over te dragen. The voice of Holland komt dit najaar voor een vijfde seizoen terug met Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis, Ilse DeLange en Ali B als coaches. De presentatie is in handen van Wendy van Dijk en Martijn Krabbé. Talpa produceert het vrijdagavondprogramma dat bij RTL 4 wordt uitgezonden.

Bron: RTL Nederland

Bericht delen