Jacqueline Smit versterkt team 3Rivers
vrijdag 1 juli 2022

Jacqueline Smit versterkt team 3Rivers

Jacqueline Smit is per 1 juli toegetreden tot 3Rivers media management consultants als senior consultant. Met de komst van Jacqueline Smit krijgt 3Rivers nog meer expertise op het gebied van digitale transformatie.

Jacqueline heeft jarenlange ervaring in de mediawereld, waarin zij diverse functies heeft vervuld. Na een succesvolle carrière bij Microsoft werd zij benoemd tot CEO bij Radio 538, waar ze zich met name onderscheidde door zich te richten op de ontwikkeling van de digitale content strategie en de herpositionering van de merken. Vervolgens was zij Chief Commercial Officer bij TMG Media.

Naast de begeleiding van complexe transformatievraagstukken, ontwikkelde Jacqueline zich de laatste jaren tot een veelgevraagd trainer en coach en vervult zij een reeks van commissariaten in de mediabranche. Haar expertise spitst zich met name toe op digitale transformatie van mediabedrijven. Ze kent de print- en radiobusiness van binnenuit, heeft haar sporen verdiend in marketing en advertising en weet managers en bedrijven in de mediawereld effectief te begeleiden.

Oege Boonstra, partner 3Rivers: “Wij zijn blij dat Jacqueline met haar brede kennis en ervaring ons team komt versterken. Met haar allround media-ervaring vormt zij een waardevolle aanvulling op ons team.”

Jacqueline Smit: “Ik kijk uit naar de samenwerking met 3Rivers op de mediavraagstukken zowel nationaal als internationaal. Een bewuste keuze, om naast mijn werkzaamheden binnen RockportInk, te werken met een zeer professioneel team in een wereld waar zoveel mooie uitdagingen wachten.”

3Rivers houdt zich bezig met strategische en organisatorische vraagstukken voor mediabedrijven vanuit operationeel perspectief. De consultants van het bedrijf hebben allen langjarige ervaring in de mediawereld en wereldwijd projecten uitgevoerd met als doel mediabedrijven effectiever te laten functioneren.

Bron: 3Rivers/BM
Foto: William Rutten

Bericht delen