Jacqueline Hekkers naar ITV Studios Netherlands
dinsdag 7 februari 2023

Jacqueline Hekkers naar ITV Studios Netherlands

Per 1 februari heeft ITV Studios Netherlands Jacqueline Hekkers benoemd tot Head of Communications & PR. In deze nieuwe functie is zij verantwoordelijk voor alle interne en externe communicatie.

Eerder werkte Hekkers in senior communicatie management functies bij onder andere Talpa Network, Mediahuis en RTL Nederland. Hekkers rapporteert aan Managing Director Karin de Groot en is lid van het senior Management Team van ITV Studios Netherlands.

Karin de Groot: “ITV Studios Netherlands is een van de grootste productiehuizen van Nederland en ontwikkelt zich in hoog tempo verder. Het beroep op de communicatie functie wordt daardoor steeds groter in onze organisatie, vandaar dat we besloten hebben die te versterken. We zijn heel bij met de komst van Jacqueline en de brede ervaring die zij meebrengt naar het communicatieteam.”

Jacqueline Hekkers: ”Ik verheug me enorm op het werken in de creatieve, ondernemende organisatie die ITV Studios Netherlands is. En op de samenwerking met alle bevlogen collega’s die bij de ontwikkeling en productie van onze content betrokken zijn.”

Bron: ITV Studios Netherlands/BM

Bericht delen