Jaap Kooij terug bij de EO als adjunct-directeur
dinsdag 22 mei 2018

Jaap Kooij terug bij de EO als adjunct-directeur

Jaap Kooij treedt opnieuw in dienst bij de EO. Dat heeft Arjan Lock (voorzitter raad van bestuur) bekendgemaakt. Kooij wordt adjunct-directeur en zo samen met het MT en de RvB een belangrijke rol spelen in het aansturen van de organisatie. Onlangs verliet hij de NPO waar hij een jaar eerder in dienst was getreden als bestuurder.

Met de aanstelling van Kooij verwacht de EO beter in staat te zijn om in een sterk veranderd medialandschap te blijven innoveren. “We zijn er ontzettend dankbaar voor dat Jaap de EO weer komt versterken. Enerzijds omdat hij een enorme dosis aan expertise inbrengt en leiding kan geven in een mediabedrijf, maar ook omdat hij een bezield persoon is. Ik zie uit naar de hernieuwde samenwerking”, aldus Lock.

Kooij: “Na een omweg ben ik opnieuw terug bij de EO; de organisatie waar ik jarenlang met veel plezier en voldoening heb gewerkt. Je weet van tevoren nooit hoe dingen kunnen lopen, maar met deze nieuwe functie verwacht ik volledig in mijn kracht een bijdrage te kunnen leveren aan de mooie en uitdagende missie van de EO.”

Bron: EO/BM

Bericht delen