woensdag 17 januari 2018

Ivan Nash Vila CFO bij Endemol Shine Group

Endemol Shine Group heeft Ivan Nash Vila benoemd tot CFO. Hij komt dit najaar naar Amsterdam om deel te gaan uitmaken van de directie van het bedrijf en gaat rapporteren aan CEO Sophie Turner Laing. Nash Vila heeft meer dan twintig jaar ervaring in financiële functies in de internationale media-industrie.

 

Turner Laing: “Ivan heeft uitgebreide ervaring op het gebied van financieel leiderschap in complexe internationale mediabedrijven. Hij heeft een indrukwekkende track record als het gaat om het stimuleren van groei, in samenhang met het realiseren van financiële efficiency. Ik ben blij dat we iemand met zoveel ervaring aan ons managementteam kunnen toevoegen.”

Nash Vila: “Ik ben vereerd dat ik het hart van een marktleider in deze branche mag gaan werken. Endemol Shine is een power house als het gaat om creativiteit, productie en distributie. Endemol Shine heeft een unieke positie en kan daarmee profiteren van de groeimogelijkheden die de markt op dit moment biedt. Ik zie ernaar uit daaraan bij te dragen met de ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan in de telecommunicatie-, media- en technologiebranche.”

Nas Vila komt van Liberty Global, waar hij CFO voor centraal Europa is. Hij stuurt daar een financieel team van 500 medewerkers aan. Daarvoor werkte hij voor Cablecom, de grootste kabelaar van Zwitserland, die in 2005 door Liberty Global werd overgenomen.

Bron: Endemol Shine/Broadcast Magazine

 

Bericht delen