dinsdag 16 januari 2018

Irene Moors presenteert Zeesterren

Na het afscheid van Life 4 You nam Irene Moors even tijd om tot rust te komen, maar het televisievirus zit in haar bloed. De presentatrice gaat weer aan de bak en vloog maandagochtend naar Turkije voor de opnames van Zeesterren. Dat meldt RTL Boulevard.

Bekende Nederlanders strijden in deze variatie van Sterrenslag in teams tegen elkaar. De bedoeling was dat Beau van Erven Dorens het nieuwe RTL 4-programma voor zijn rekening zou nemen, maar de agenda van de presentator blijkt toch te vol.

Moors zal het spannende programma nu gaan presenteren samen met Gerard Joling. “Ik ben op het laatste moment ingevlogen. Ik hoefde er niet lang over na te denken”, vertelt de presentatrice. “We zijn hier op schoolreisje. Nu zijn we nog aan het bijkomen van de reis. Morgen gaat het spel echt beginnen.”

In totaal gaan er tien BN’ers mee naar Turkije om de strijd met elkaar aan te gaan. Onder anderen presentator Dirk Zeelenberg, acteur Victor Reinier en zanger Danny de Munk zijn in het vliegtuig gestapt. Het programma is in het voorjaar van 2016 te zien bij RTL 4. Op het programma staan onder meer flyboarden en jetskiën. Deze onderdelen worden afgewisseld met hilarische spellen waarbij volgens een woordvoerster van RTL 4 alles draait om samenwerking, tactiek en uithoudingsvermogen.

Bron: Broadcast Magazine/RTL Boulevard

Bericht delen