dinsdag 16 januari 2018

Intocht Sinterklaas 2012 in Roermond

‘De’ intocht van Sinterklaas vindt dit jaar op 17 november plaats in Roermond. De goedheiligman zal die zaterdag op de Roerkade aanmeren met zijn stoomboot, waar hij door een grote kinderschare zal worden opgewacht. De NTR doet rechtstreeks verslag van de intocht.

De NTR organiseert het bezoek van Sinterklaas aan Roermond in samenwerking met de gemeente. Waarnemend burgemeester Henk van Beers is verheugd dat Roermond dit jaar Sinterklaas welkom mag heten: “Roermond is als monumentale stad een prachtig decor voor de intocht van Sinterklaas. En als koopstad staat Roermond hoog aangeschreven. Dat moet  Sinterklaas zeker aanspreken.”

De NTR doet verslag van de intocht in de speciale – extra lange – aflevering van Het Sinterklaasjournaal, op het digitale themakanaal Z@ppelin 24 en op zappelin.nl is de intocht met gebarentolk te volgen. De centrale presentatie vanuit Roermond wordt traditiegetrouw verzorgd door de presentatrice van Het Sinterklaasjournaal Dieuwertje Blok. Op diverse radiostations laat de goedheiligman zelf dinsdag weten nu al zin te hebben in Roermond. En in de rest van Nederland…

Bron: NTR

Bericht delen