dinsdag 16 januari 2018

Infostrada investeert in expertise MSP

Het bedrijf Multi Service Point (MSP) is afgelopen 2 juli failliet verklaard. Met dit faillissement bestond de kans dat naast het verlies van banen ook expertise en continuïteit in de branche verloren zouden gaan. Infostrada heeft nu drie voormalig MSP-werknemers in dienst heeft genomen.

Hiermee kan DutchView en Infostrada de technische dienstverlening aan haar klanten continueren. De continuering bij Infostrada zorgt voor borging van technische dienstverlening in de grootste broadcast IT en AV serviceorganisatie van Nederland.

Ralf van Vegten, directeur broadcast IT: “Recent hebben we bekend gemaakt dat DutchView en Infostrada vanaf 1 augustus hun serviceafdelingen integreren tot één broadcast IT service-afdeling. De kennis van beide bedrijven op het gebied van broadcast IT, netwerken en AV techniek wordt daarmee gebundeld. De kennis en ervaring van onze nieuwe medewerkers zien wij als een waardevolle aanvulling in ons bedrijf. Deze uitbreiding verbreedt daarnaast ons portfolio en past in de ambitie voor het leveren van een fullservice dienstverlening aan onze opdrachtgevers in de mediasector.”

Bron: Infostrada Creative Technology/Broadcast Magazine

Bericht delen