Imanuelle Grives in nieuw seizoen Ranking the Stars
maandag 24 augustus 2020

Imanuelle Grives in nieuw seizoen Ranking the Stars

Actrice Imanuelle Grives is dit jaar een van de deelnemers van Ranking the Stars. Dat heeft RTL zondag aan De Telegraaf bevestigd.

Het wordt het eerste tv-optreden van de actrice sinds ze in februari te gast was bij Jinek. Grives deed aan de talkshowtafel haar verhaal nadat ze was veroordeeld voor het in bezit hebben van grote hoeveelheden drugs op het Belgische festival Tomorrowland.

Eerder werd al bekendgemaakt dat schaatser Nuis, zangeres Famke Louise, Orgel Joke, actrice Gerda Havertong en presentatoren Daan Boom, Koen Kardashian en Patricia Paay te zien zijn in het nieuwe seizoen van Ranking the Stars. Ook hiphopartiest Bizzey, acteur Hans Kesting, zangeres Ryanne van Dorst, politicus Henk Krol en cabaretiers Marc-Marie Huijbregts, Karin Bloemen en Jörgen Raymann maken hun opwachting.

Ranking the Stars, dat vijftien seizoenen bij BNNVARA te zien was, leek van de buis te verdwijnen nadat de NPO het als ’te veel entertainment’ had bestempeld. Nadat Paul de Leeuw in 2018 de overstap maakte van BNNVARA naar RTL, verhuisde het programma in 2019 alsnog mee. MediaLane van Iris van den Ende is de producent sinds 2014.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen