Ik hou van Holland oudejaarsspecial bij SBS6
maandag 21 december 2020

Ik hou van Holland oudejaarsspecial bij SBS6

Dit jaar is oudejaarsavond bij SBS6 éxtra feestelijk. De oudejaarsspecial van Ik hou van Holland staat in het teken van 25 jaar SBS6. Linda de Mol en teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Leo Alkemade worden vergezeld door SBS6-presentatoren van toen en nu.

Samen spelen ze de bekende Ik hou van Holland-spellen, waarbij voor de gelegenheid de leukste fragmenten uit 25 jaar SBS6 voorbijkomen. In Ik hou van Holland: 25 jaar SBS6 ontvangt elke teamcaptain drie duo’s die de spellen fanatiek gaan spelen. Van Over de roooie en Domino Day tot Undercover in Nederland: wie (her)kent de meeste fragmenten en liedjes uit de afgelopen kwart eeuw?

De duo’s zijn Wendy van Dijk en Johnny de Mol, Viktor Brand en Mr. Frank Visser, Martien Meiland en Jan Versteegh, Jeroen van der Boom en Kim-Lian van der Meij, Britt Dekker en Alberto Stegeman en Piet Paulusma en Marlayne Sahupala. Elke teamcaptain zet zich met zijn duo’s in voor een gezin in de huiskamer achter hen. Deze gezinnen hebben ook een link met SBS6: zij waren te zien in het programma Steenrijk, Straatarm.

De finale van deze speciale Ik hou van Holland-uitzending wordt gespeeld met alle gasten. Wie weet vlák voor het nieuwe jaar de mooiste prijzen voor hun gezin binnen te slepen? Ik hou van Holland: 25 jaar SBS6 wordt geproduceerd door ITV Studios Netherlands.

Uitzending: donderdag 31 december vanaf 20.00 uur bij SBS6 en op KIJK.nl.

Bron: Talpa Network/BM
Foto: Roy Beusker/Talpa

Bericht delen