IDTV eert founding father Harry de Winter
maandag 18 juli 2022

IDTV eert founding father Harry de Winter

Harry de Winter ontving afgelopen week namens IDTV, uit handen van Marc Pos, de eerste fles Harry’s Limoncello. IDTV lanceerde in restaurant Jefferson feestelijk haar eigen limoncello én limonade (duurzaam geproduceerd van de restanten uit de limocello productie) beiden vernoemd naar de oprichter van de storytelling company.

Marc Pos vertelt: “Met de introductie Harry’s Limoncello onderstrepen we een aantal zaken die centraal staan in de filosofie van IDTV. We focussen ons op creatief ondernemerschap. Creativiteit staat in alles wat we doen op de eerste plaats. Dus als je dan zoekt naar een manier om je bedrijf verfrissend in het zonnetje te zetten bij al je relaties, dan eindig je al snel met het introduceren van je eigen limoncello merk.”

“Daarnaast zijn we vanaf dag één een storytelling bedrijf geweest. En dag één was in ons geval al in 1977. Met de naam van onze limoncello onderstrepen we dat IDTV een lange heritage kent in het maken van de mooiste verhalen van Nederland.”

Lang na Harry’s vertrek kent IDTV weer succesvolle tijden met als voorlopig hoogtepunt het internationale succes van het in huis ontwikkelde format De Verraders. Marc Pos sluit af: “Als organisatie zijn we in een totaal nieuwe fase beland. Maar we geven allemaal nog steeds rekenschap aan waar ons verhaal begonnen is: bij het creatief ondernemerschap van Harry de Winter.”

Harry de Winter vertelt na de ontvangst van de eerste fles: “Ik ben blij om na 20 jaar weer even terug te zijn bij ‘mijn kind’ IDTV. Het is fijn om te zien dat de zinderende creativiteit daar weer terug is. En dat zich dat dan ook uit in ‘mijn drankje’ is een eervolle verrassing.”

Bron: IDTV/BM

Bericht delen