Humberto Tan presenteert Het Beste Van Got Talent Worldwide bij RTL 4
woensdag 13 mei 2020

Humberto Tan presenteert Het Beste Van Got Talent Worldwide bij RTL 4

Vanaf 12 juni om 20.00 uur staat de vrijdagavond bij RTL 4 in het teken van de meest diverse talentenjacht ter wereld. Gepresenteerd door Humberto Tan komen fragmenten voorbij van de meest opvallende audities. In totaal zijn er al tientallen seizoenen in ruim 70 landen gemaakt. In Het Beste Van Got Talent Worldwide zijn de mooiste acts te zien.

De grootste dansgroepen en de meest briljante goochelaars, de schattigste kinderacts en de verrassendste senioren, de leukste comedians en de allerbeste zangers: iedereen probeert de jury te overtuigen dat zij beschikken over het grootste talent. In elke aflevering gaat de kijker de wereld over om de beste acts te bewonderen. Als presentator van Holland’s Got Talent neemt Humberto de kijker mee langs de beste acts van najaar 2018 tot nu.

hetbestevan564
In de eerste aflevering is onder andere te zien hoe een 88-jarige senior uit Engeland, genaamd Collin Thackery, een prachtige ode brengt aan zijn overleden vrouw. Zal hij de jury met dit optreden genoeg weten te imponeren? In Portugal maakt de jury kennis met Celso en Joane, zij horen bij een dansgroep die bijzondere mensen bij elkaar brengt. Celso is circusartiest en Joane heeft het Syndroom van Down en samen hebben ze een boodschap: het maakt niet uit waar je vandaan komt of in welke vorm je op deze wereld terecht bent gekomen. Geloof in jezelf en samen sta je sterk. Verder is de indrukwekkende auditie van Kodi Lee ook in dit seizoen te zien, namelijk in aflevering vier. Deze blinde autistische jongen uit Amerika gaat de jury proberen te overtuigen met zijn talent voor piano spelen.

Humberto Tan: “Het Beste Van Got Talent Worldwide biedt juist in deze tijd ontspanning. Al die bijzondere fragmenten zorgden tijdens het maken voor een lach op mijn gezicht. Ik hoop tijdens het kijken ook.”

In totaal zijn zes afleveringen te zien. Hiervan zullen vijf afleveringen van 20.00 uur tot 21.30 uur duren, en de laatste aflevering op 17 juli bij RTL 4 is een extra lange aflevering van 20.00 uur tot 22.00 uur.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen