Humberto Tan en Luuk Ikink presenteren Ondertussen in Nederland
woensdag 15 mei 2019

Humberto Tan en Luuk Ikink presenteren Ondertussen in Nederland

In het nieuwe zaterdagavondprogramma Ondertussen in Nederland testen Humberto Tan en Luuk Ikink de kennis van Nederlanders over gebeurtenissen, feiten en gebruiken in de twaalf provincies. Wekelijks strijdt een wisselend team van bekende Nederlanders tegen een team bestaande uit ‘De rest van Nederland’.

Het doel is om in de verschillende rondes zoveel mogelijk provincies te veroveren én deze tijdens de allesbepalende finale te behouden. Het team dat uiteindelijk de meeste provincies bemachtigt, wint de aflevering. De familiespelshow Ondertussen in Nederland is vanaf zaterdag 25 mei iedere week om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Ondertussen in Nederland zorgt voor de hereniging van Humberto Tan en Luuk Ikink, die eerder samen te zien waren in RTL Late Night. Humberto verheugt zich erop: “Ik houd van zijn humor en het voelt heel vertrouwd om weer samen te kunnen werken. De kijkers kunnen een echt zaterdagavondprogramma verwachten waarbij allerlei soorten vragen voorbijkomen over de provincies. Soms is dat eenvoudig en soms is het ook echt moeilijk, maar nooit zo moeilijk dat je thuis niet mee kunt spelen.”

Luuk Ikink: “Ondertussen in Nederland wordt een hele frisse quiz over ons land, een quiz waar een keer niet alleen maar BN’ers aan mee doen, maar ook de rest van Nederland en het publiek. Iedere provincie komt aan bod, zo kom je erachter dat er nog zo veel is dat je niet over ons land weet.”

Ondertussen in Nederland is een productie van Blue Circle.

Bron: RTL Nederland/BM
Foto: William Rutten

Bericht delen