HUMAN komt met De Grote Klimaatkwis 2021
zondag 24 oktober 2021

HUMAN komt met De Grote Klimaatkwis 2021

We worden overladen met nieuwsberichten over heftige klimaatontwikkelingen, waardoor we soms door de bomen het bos niet meer zien. En toch is er van alles wat je zélf kunt doen in de strijd tegen klimaatverandering.

In De Grote Klimaatkwis 2021 test presentator Harm Edens de kennis van Chatilla van Grinsven, Howard Komproe, Mischa Blok, Patrick Martens, Evi Hanssen en Sandra Ysbrandy. Wetenschapsjournalist Anna Gimbrère laat zien welke praktische klimaatoplossingen er nu al zijn. De Grote Klimaatkwis 2021 is donderdag 28 oktober om 21.30 uur te zien bij HUMAN op NPO 1.

In deze humoristische spelshow gaan de deelnemers in twee panels de strijd aan met elkaar. Zij spelen de kwis met vragen over onderwerpen waar iedereen thuis mee te maken heeft, en Anna Gimbrère laat de nieuwste ontwikkelingen zien op het gebied van vervoer, landbouw en bijvoorbeeld het tegengaan van wateroverlast, ook in je eigen tuin.

Met elke vraag zijn bomen te verdienen. Welk panel weet het meest over de staat van het klimaat en mag straks zijn eigen bos gaan planten? En wat weet de kijker thuis? De Grote Klimaatkwis 2021 is een coproductie van HUMAN, CCCP, idtv en NewBe.

Bron: HUMAN/BM
Foto: Robert Lagendijk/HUMAN

Bericht delen