Holly Mae Brood presenteert Love Island
donderdag 28 maart 2019

Holly Mae Brood presenteert Love Island

Vanaf mei hopen Nederlandse en Vlaamse singles in Love Island hun ware liefde te vinden. De datingshow is een internationale hitserie en inmiddels in twaalf landen, waaronder Groot-Brittannië, Amerika, Australië en Duitsland, te zien.

De Nederlandse versie wordt gepresenteerd door Holly Mae Brood samen met de Vlaamse Viktor Verhulst. Holly Mae maakt bij Love Island haar debuut als presentatrice voor RTL.

Holly Mae Brood (24) is actrice, zangeres en danseres. Ze speelde onder andere Amy Kortenaer in Goede Tijden, Slechte Tijden en Nieuwe Tijden en deed mee aan zangprogramma It Takes 2. Verder was ze onderdeel van RTL Concentrate en won ze in 2018 samen met Soy Kroon het dansprogramma Dance Dance Dance.

Love Island is een internationale datingshow voor Nederlandse en Vlaamse singles die op zoek zijn naar ware liefde. De singles brengen zes weken door in een luxueuze villa op een mooie locatie. De zoektocht naar ware liefde verloopt niet altijd even soepel. De singles moeten niet alleen de harten van hun mogelijke partner veroveren maar ook die van de kijkers. Zij bepalen namelijk welke deelnemers in de show blijven, maar ook welk stel ze willen kronen tot het sterkste koppel van het eiland.

Love Island is een productie van Lecter Media in samenwerking met ITV Studios Netherlands. Het programma is in mei te zien bij RTL 5 en Videoland.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen