Hilarische video’s in Te leuk om waar te zijn
donderdag 13 december 2018

Hilarische video’s in Te leuk om waar te zijn

De niezende panda, challenges die misgaan of een baby met een slappe lach; grappige video’s zijn mega populair. Maar hoe goed zijn we eigenlijk in het voorspellen van de afloop van deze filmpjes?

Onder leiding van presentator Buddy Vedder krijgen teamcaptains Britt Dekker en rapper Donnie de meest hilarische filmpjes van het internet te zien. Samen met hun bekende gasten moeten zij voorspellen hoe deze filmpjes aflopen. Wie is uiteindelijk de beste meestervoorspeller? Dat zien we vanaf zaterdag 12 januari wekelijks om 19.25 uur bij AVROTROS op NPO Zapp in Te leuk om waar te zijn.

Iedere aflevering komen in vijf spectaculaire rondes de meest hilarische video’s en pranks voorbij. Wie weet hoe de video’s aflopen? Daarnaast gaat YouTuber Défano Holwijn wekelijks de straat op om te kijken hoe slim Nederland is. De teams moeten vervolgens raden of de mensen het antwoord weten of niet.

Britt en Donnie worden allebei per aflevering door één gast bijgestaan, waaronder door Dylan Haegens, Stijn Fransen, Art Rooijakkers, Dennis Weening, Tim Senders, Ruben van der Meer, Ryanne van Dorst en Britt Scholte.

Bron: AVROTROS/BM

Bericht delen