Het Perfecte Plaatje vanuit Argentinië
vrijdag 22 april 2022

Het Perfecte Plaatje vanuit Argentinië

In een extra seizoen van het populaire programma Het Perfecte Plaatje reizen acht bekende Nederlanders af naar de andere kant van de Atlantische Oceaan: Argentinië. De deelnemers krijgen hier bijzondere opdrachten, waarbij het Zuid-Amerikaanse land garant staat voor fraaie beelden.

In dit seizoen zetten de deelnemers alles op alles om tot het einde mee te kunnen reizen en hun avontuur uiteindelijk te bekronen met de winst. Het Perfecte Plaatje in Argentinië bestaat uit zes afleveringen en is vanaf woensdag 1 juni te zien bij RTL 4.

De acht avontuurlijke BN’ers zijn: presentatrice Daphne Bunskoek, online personality Roxanne Kwant, tv-ster Jochem van Gelder, actrice en icoon Renée Soutendijk, televisiemaker Tim den Besten, actrice en zangeres Babette van Veen, 3 Op Reis-presentator Maurice Lede en zanger Thomas Berge.

Presentator Tijl Beckand en vast jurylid William Rutten zijn ook meegereisd naar Argentinië. William beoordeelt zoals vertrouwd het werk van de acht fotografen. Aan zijn zijde treffen we in deze speciale editie de Argentijnse topfotografe Gaby Herbstein.

De productie van Het Perfecte Plaatje in Argentinië ligt in handen van ITV Studios.

Bron: RTL Nederland/BM
Foto: William Rutten/RTL

Bericht delen