Het Jachtseizoen van StukTV komend voorjaar op SBS6
dinsdag 3 november 2020

Het Jachtseizoen van StukTV komend voorjaar op SBS6

De serie Het Jachtseizoen van StukTV, tot op heden alleen te bekijken op YouTube, zal komend voorjaar te zien zijn op SBS6. Dat hebben de mannen maandag gemeld in de uitzending van Shownieuws.

StukTV bestaat uit Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens. In Het Jachtseizoen proberen zij een ‘uitdager’ binnen vier uur te traceren. De uitdagers zijn bekende Nederlanders en moeten zo lang mogelijk onvindbaar blijven voor De Winter, Van der Vlugt en Jurriens.

De eerste aflevering van het vijfde seizoen, waarin YouTube-ster Enzo Knol wordt opgejaagd, is sinds 31 oktober al 1,7 miljoen keer bekeken. Vorig jaar was Het Jachtseizoen met Bram Krikke goed voor 3,1 miljoen views.

“We zijn toch programmamakers, dus het kriebelt enorm om aan de televisiewereld te laten zien wat we kunnen”, aldus Giel de Winter van StukTV. “En we dachten: dit is het moment. Dus wij gaan naar SBS6 in het voorjaar en dat is een spannende stap.”

In een later stadium wordt meer bekendgemaakt over de serie die in het voorjaar van 2021 te zien is. Sinds november 2018 is StukTV onderdeel van Talpa, die tevens eigenaar is van SBS6.

Bron: Shownieuws/BM

Bericht delen