Het geheime dagboek van Hendrik Groen krijgt nieuw seizoen
dinsdag 9 oktober 2018

Het geheime dagboek van Hendrik Groen krijgt nieuw seizoen

Maandag maakte regisseur Tim Oliehoek in Tijd voor MAX bekend dat er een vervolg komt op de MAX-serie Het geheime dagboek van Hendrik Groen.

Het tweede seizoen van de dramaserie Het geheime dagboek van Hendrik Groen is te zien in het najaar in 2019. Het vervolg van de serie is gebaseerd op het boek Zolang er Leven is: Het nieuwe geheime dagboek van Hendrik Groen. De rol van Hendrik Groen wordt opnieuw vertolkt door Kees Hulst en de rol van Evert door André van Duin.

Afgelopen vrijdag viel Het geheime dagboek van Hendrik Groen tweemaal in de prijzen bij de uitreiking van de Gouden Kalveren. Tim Oliehoek nam het Gouden Kalf in de categorie ‘Beste Televisiedrama’ in ontvangst. Kees Hulst won een Gouden Kalf in de categorie ‘Beste Acteur Televisiedrama’.

In een dagboek beschrijft Hendrik Groen zijn leven in een verzorgingstehuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood. Samen met enkele andere bewoners van het verzorgingstehuis richt hij de rebellenclub Omanido op: oud maar niet dood. Want, waarom zou het leven alleen nog moeten bestaan uit koffie drinken achter de geraniums en wachten op het einde?

Bron: Omroep MAX/BM

Bericht delen