Het Familiediner met Bert van Leeuwen terug bij de EO
maandag 1 augustus 2022

Het Familiediner met Bert van Leeuwen terug bij de EO

Vanaf maandag 1 augustus is Het Familiediner weer te zien bij de EO. In het zevenentwintigste seizoen van deze televisieklassieker gaat Bert van Leeuwen opnieuw op pad om familieruzies op te lossen.

Broers en zussen die elkaar niet meer spreken, of vader en zoon die jarenlang geen contact meer hebben: Bert probeert ze weer bij elkaar te brengen. Lukt het hem om hen te overtuigen in de limousine te stappen en aan te schuiven bij het diner?

In het nieuwe seizoen van Het Familiediner zijn opnieuw hoogopgelopen familieruzies te zien waarbij de oorzaak soms niet eens meer te achterhalen is. Kleine irritaties en misverstanden zorgen vaak voor een uit de hand gelopen ruzie. Samen met een familielid doet Bert een uiterste poging het conflict op te lossen en de beschadigde band te herstellen. Maar dat gaat lang niet altijd even makkelijk.

Het Familiediner is één van de langstlopende televisieprogramma’s in Nederland. Het programma werd vanaf 2000 eerst vanuit de studio gepresenteerd door Margje Fikse. Sinds 2003 gaat presentator Bert van Leeuwen op bezoek bij de ruziënde families thuis en probeert hen over te halen om tijdens een diner een stap naar elkaar toe te zetten.

Het Familiediner is vanaf maandag 1 augustus om 21.25 uur te zien bij de EO op NPO 1. Producent van het programma is Skyhigh TV.

Bron: EO/BM

Bericht delen