Herman van der Zandt en Sosha Duysker doen verslag van de Nijmeegse Vierdaagse   
dinsdag 11 juni 2024

Herman van der Zandt en Sosha Duysker doen verslag van de Nijmeegse Vierdaagse  

Al twintig jaar brengt KRO-NCRV traditiegetrouw het programma Het gevoel van de Vierdaagse, waarbij verslag wordt gedaan van het grootste wandelevenement van de wereld. Dit jaar met een nieuw gezicht: Herman van der Zandt.

Samen met presentator Sosha Duysker dompelt hij zich onder in de sfeer van de Nijmeegse Vierdaagse: The Walk of the World. De serie is van dinsdag 16 juli tot en met vrijdag 19 juli te zien om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Herman en Sosha leven mee met de hoogte- en dieptepunten van de ruim veertigduizend wandelaars die dit jaar meedoen aan de 106e editie van de Vierdaagse. Herman: “De Vierdaagse is ieder jaar weer een uniek evenement waar duizenden verschillende mensen samenkomen vanwege één gedeelde passie. Ik ben benieuwd naar alle motivaties en verhalen van de deelnemers én om de bijzondere sfeer van dichtbij mee te maken.”

Speciale aflevering
Aan de vooravond van de 106de editie van de Vierdaagse, maandag 15 juli, is er om 21.30 uur op NPO 1 een speciale extra aflevering te zien van Het gevoel van de Vierdaagse, ter ere van het twintigjarige jubileum van het programma en het afscheid van presentator Fons de Poel.

Bron: KRO-NCRV/BM
Foto: Joy Hansson/KRO-NCRV

Bericht delen