Herman den Blijker maakt overstap naar Talpa Network
donderdag 21 november 2019

Herman den Blijker maakt overstap naar Talpa Network

Chef-kok en presentator Herman den Blijker maakt per 1 januari 2020 de overstap naar Talpa Network. Hij heeft een meerjarig contract getekend bij het multimediabedrijf. Den Blijker wordt breed ingezet bij de televisiezenders. De exacte invulling van de programma’s die hij gaat maken en hoe de andere gezamenlijke activiteiten eruit gaan zien, wordt op een later moment bekend gemaakt.

Herman den Blijker: “Talpa maakt het mogelijk om de komende jaren programma’s te maken en te ontwikkelen die altijd op mijn verlanglijstje hebben gestaan. Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat John de Mol, Erland Galjaard en Marco Louwerens in mij hebben en ik kan niet wachten om aan de slag te gaan.”

Marco Louwerens, directeur Televisie: “Geweldig dat deze ruwe bolster met blanke pit bij ons aan de slag gaat. Herman is een uitgesproken, oprecht karakter dat in al die jaren zichzelf is gebleven. Zijn liefde voor lekker en goed eten spat van het scherm. Mede vanwege zijn Rotterdamse directheid is hij onweerstaanbaar voor zijn fans. Ik verheug me op alle mooie programma’s die we met elkaar gaan ontwikkelen en op het plezier tijdens het maken.”

Herman den Blijker heeft de afgelopen veertien jaar talrijke programma’s gemaakt voor RTL.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen