Henny Huisman presenteert Waar is dat feestje? bij SBS6
maandag 18 november 2019

Henny Huisman presenteert Waar is dat feestje? bij SBS6

Een party van de Quote 500, wilde schuurfeesten op het platteland, exclusieve High Society Parties of een over de top Glamour Bingo show: Nederlanders houden wel van een feestje. Voor veel van die feestjes krijgen de meeste mensen geen uitnodiging, maar niemand minder dan Henny Huisman (68) is er wél.

In Waar is dat feestje? loopt de presentator alle bijzondere party’s van Nederland af en verbaast zich over alle gekkigheid en buitenissigheden die op deze bijzondere feestjes plaatsvinden: van gabbers die zich nog één keer in glimmende trainingspakken hijsen en kaal scheren tot peperdure rivierkreeftbonbons op een fancy fuif. Als er wat te vieren is, dan is Henny er ook.

Marco Louwerens, Directeur Televisie: “Hoe leuk is het dat we een programma met, de toch legendarische, Henny Huisman gaan maken? Wij denken dat hij met zijn ontwapenende manier van doen en droge humor, de juiste man is voor dit programma. We gaan kijken hoe Nederland feestviert, maar dan wel door de ogen van Henny zelf, als ongenode maar zeer welkome gast.”

Tussen 1985 en 2002 beleefde Henny Huisman grote successen met onder meer de Soundmixshow, waar miljoenen mensen naar keken. Nog geen week geleden liet de showmaster doorschemeren het niet meer te zien zitten om terug te keren op televisie. “Ik woon lekker tussen de boeren. Mijn ene buur heeft koeien, de andere teelt bloembollen. Dat houdt me nuchter. Ik vind het wel gezegend zo”, verklaarde hij in Veronica Magazine.

De opnames van Waar is dat feestje? zijn gestart en het programma wordt uitgezonden in 2020 op SBS6.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen