Hélène Hendriks presenteert voetbalquiz Matchwinner Pro
woensdag 17 januari 2018

Hélène Hendriks presenteert voetbalquiz Matchwinner Pro

Hélène Hendriks is vanaf 30 oktober bij RTL 7 te zien als presentatrice van Matchwinner Pro, dé quiz met de grootste voetballers in de kleinste studio. In het programma beantwoorden bekende (oud-) topvoetballers elf vragen over hun eigen carrière, waarmee ze een geldbedrag kunnen winnen voor een zelfgekozen goed doel. Tegelijkertijd vertellen ze anekdotes over hun leven en carrière. Iedere week bezoekt Hélène een andere bekende (oud-) topvoetballer met de speciale mobiele studio.

Hélène is onder meer afgereisd naar Denemarken voor Rafael van der Vaart. De oud-Ajacied heeft een carrière achter de rug bij grote internationale clubs als Real Madrid, HSV en Tottenham Hotspur. Momenteel speelt hij zijn wedstrijden voor het Deense FC Midtjylland. Dirk Kuyt, de man die zijn carrière glansrijk afsloot door Feyenoord naar het kampioenschap te schieten, wordt ook het sporthemd van het lijf gevraagd. Verder is Ruud van Nistelrooy getest op de kennis over zijn eigen carrière. Van The Man wist tijdens zijn loopbaan van maar liefst drie competities (Eredivisie, Primera Division en Premier League) topscorer te worden. De vier overige kandidaten worden later bekend gemaakt. 

Behalve het programma is ook de Matchwinner app in een nieuw jasje gestoken. Vanaf  30 oktober staat de app elke week in het teken van de (oud-) topvoetballer die in het programma te zien is. De app-spelers krijgen dagelijks elf vragen over de carrière van de betreffende (oud-) topvoetballer voorgeschoteld. De Matchwinner app is uitgegroeid tot de grootste voetbalquiz van Nederland, waarbij iedereen z’n voetbalkennis kan testen. Matchwinner Pro wordt geproduceerd door RTL Productions en mede mogelijk gemaakt door de VriendenLoterij.

Bron: RTL/BM

Bericht delen