Helden van de Wildernis in Ivoorkust met auto over de kop
donderdag 12 april 2018

Helden van de Wildernis in Ivoorkust met auto over de kop

Het team van het tv-programma Helden van de Wildernis, het programma dat gepresenteerd wordt door Art Rooijakkers, heeft woensdag een ongeluk gehad. Een van de drie auto’s waarmee het team onderweg was in Ivoorkust sloeg na een slip over de kop.

“Gelukkig bleken de drie inzittenden (de bioloog, zijn vriendin en assistent) na bezoek aan een kliniek redelijk ongedeerd. De auto is wel total loss”, vertelt Rooijakkers op Instagram. Of de opnames vertraging op hebben gelopen, vertelt de presentator niet. Wel meldt hij dat de eigenaar van de auto geen ander exemplaar beschikbaar heeft.

Voor zijn overstap naar RTL, waar Rooijakkers na de zomer te zien is, is de presentator nog bezig met het tweede seizoen van Helden van de Wildernis voor AVROTROS. Daarvoor bezoekt hij natuurbeschermers over de hele wereld.

Rooijakkers is vooral bekend als presentator van Wie is de Mol?. Hij tekende een driejarig contract bij RTL en gaat zowel studioprogramma’s als programma’s op locatie doen. Rooijakkers zal niet alleen te zien zijn bij de tv-zenders, maar ook bij digitale platforms, zoals Videoland.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen