woensdag 17 januari 2018

Helden Rio te gast bij Humberto Tan

RTL Late Night komt eerder terug van zomervakantie om de olympische helden in het zonnetje zetten. Op dinsdag 23 augustus verzorgt Humberto Tan deze bijzondere uitzending vanuit de RAI in Amsterdam.

In de special staat hij stil bij de prestaties van TeamNL in Rio de Janeiro en bedankt de sporters voor hun inzet tijdens deze Olympische Spelen. RTL Late Night: Olympic Edition wordt vroeger uitgezonden dan de kijker gewend is, namelijk van 20.30 uur tot 21.30 uur bij RTL 4.

Te gast zijn de gouden medaillewinnaars bij het openwaterzwemmen, Ferry Weertman en Sharon van Rouwendaal. Ook gaat Tan in gesprek met het gouden roeiduo Maaike Paulis en Ilse Head, zeilster Marit Bouwmeester en Dorian van Rijsselberghe, die op sublieme wijze zijn gouden plak prolongeerde. Ook komt de emotie van de keerzijde van olympisch eremetaal aan bod. Turner Epke Zonderland, zwemster Ranomi Kromowidjojo en atlete Dafne Schippers blikken terug op de wijze waarop de Spelen voor hen zijn verlopen en op welke manier zij zich nu weer opladen voor de volgende fase in hun carrière.

Bij een bijzondere uitzending hoort ook een bijzondere muzikale omlijsting. Zo zal Dinand Woesthoff inclusief twintigkoppig strijkorkest eenmalig een unieke versie van zijn Legendary Lane ten gehore brengen. Ook staat de sporters nog een andere muzikale verrassing te wachten.

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen