Heel Holland Bakt start met 500 kandidaten
dinsdag 18 september 2018

Heel Holland Bakt start met 500 kandidaten

Het zesde seizoen van Heel Holland Bakt start op 9 december. Ook krijgt de enige afvalwedstrijd waar je van aankomt een extra aflevering, waarmee het totaal op negen afleveringen komt.

Vorige week verscheen er een mysterieuze aanwijzing op de sociale media van Heel Holland Bakt. Veel bakkermakkers sloegen aan het puzzelen en een aantal van hen ontdekte zelfs het kloppende recept voor de kersverse HHB-reeks.

In de eerste, extra aflevering van het komende seizoen strijden maar liefst 500 thuisbakkers op de HHB-Proefdag. Zij proberen een felbegeerd keukenblok in de iconische baktent te bemachtigen, om zo kans te maken op de titel Beste Thuisbakker van 2018.

Steun en toeverlaat voor de nieuwbakken thuisbakkers is dit seizoen wederom presentator André van Duin. Ook nog volgens traditioneel recept: de kandidaten zullen de vriendelijke én rechtvaardige juryleden Janny en Robèrt moeten overtuigen van hun bakkunsten om kans te maken op de titel.

Echte bakfans zitten deze winter weer gebakken met Smaakt naar meer. André van Duin blikt in de nabeschouwing met zijn gasten en het publiek terug op de voorbije Heel Holland Bakt-aflevering. Trotse bakkers kunnen voor dit programma hun mooiste baksels insturen. Ook foto’s van misbaksels zijn welkom via de Heel Holland Bakt-site.

Bron: Omroep MAX/BM

Bericht delen