woensdag 17 januari 2018

Harm Edens treft Gijs Staverman

In de interviewserie Onder Edens gaat presentator Harm Edens in Broadcast Magazine maandelijks op bezoek bij gezichts- en beleidsbepalende mediamensen. Zijn gesprekspartner in het septembernummer is presentator/dj Gijs Staverman, inmiddels 25 jaar in het vak.

Je bent 50, Gijs Staverman. Je kunt niet blijven volhouden dat alles je per ongeluk overkomt. Och, nu zit ik ineens bij Radio 2. Hoe is dat nou toch gebeurd?
“Haha, nee, ik geloof niet in toeval. Sinds m’n 25e ben ik een ontdekkingsreis aan het doen. Ik heb een geweldige job. (…) Ik mag op Radio 2 een programma maken met veel muziek, die ik deels zelf uitkies – dat heb ik bij de commerciëlen 20 jaar niet meegemaakt. Maar ook met een eigen laag; gesprekken met gasten. Al die dingen in het verleden heb ik moeten doen om hier te landen. Radio 2 is steeds meer een station van nu voor mensen van mijn leeftijd en is ‘AAN’. Dat is in een paar jaar flink veranderd.”

Het complete interview met Gijs Staverman is te lezen in het septembernummer van Broadcast Magazine. Nog geen abonnee? Klik hier en maak gebruik van de speciale actie.

Bron: Broadcast Magazine

Bericht delen