woensdag 17 januari 2018

Harm Edens treft Dione de Graaff

In de interviewserie Onder Edens gaat presentator Harm Edens in Broadcast Magazine maandelijks op bezoek bij gezichts- en beleidsbepalende mediamensen. Zijn gesprekspartner in het juninummer is Dione de Graaff.

“Het heeft zeventien jaar geduurd, maar nu durf ik veel meer te zeggen. Ik ben nu gewoon Dione. Ik wil dingen weten, ik onderbreek mensen,” stelt de presentatrice bij Studio Sport vast.

Maar nu zit je er ondertussen 21 jaar. Wat wil je na al die tijd nog weten? Winnen is fijn, verliezen niet zo fijn. Er zijn niet zoveel sporters waar iets filosofisch uitkomt of die wat langer nadenken over de dingen. “Ik hou heel erg van de waan van de dag. Het is ook een way of life. In m’n vakantie sta ik langs de kant bij de Vuelta. En het helpt me ook in lastige periodes. Die eenvoud is fijn. De rest is al ingewikkeld genoeg. Ik ben iemand van pieken en dalen en als ik er soms even onder dreig te schieten, dan helpt sport heel erg. Even lekker een koersje kijken op tv, dat geeft een bepaalde rust. Daar knap ik enorm van op.”

Het complete interview met Dione de Graaff is terug te vinden in het juninummer van Broadcast Magazine. Nog geen abonnee? Klik hier en maak gebruik van de speciale actie.

Bron: Broadcast Magazine

Bericht delen