GTST sluit 33e seizoen af met bloedstollende cliffhanger
dinsdag 23 mei 2023

GTST sluit 33e seizoen af met bloedstollende cliffhanger

GTST verlegt in de 33ste zomercliff de grenzen van spanning en drama. In een soapwereld waarin alles mogelijk is worden geliefde personages, van wie sommigen al jaren deel uitmaken van het GTST-universum, geconfronteerd met een huiveringwekkende gebeurtenis.

De laatste aflevering van het seizoen is op donderdag 1 juni om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Videoland-abonnees kunnen al een week eerder kijken naar de seizoen climax.

Meerdijk maakt zich klaar voor de romantische dag van hun geliefde Henk en Laura. Natuurlijk gaat dit gepaard met strubbelingen. Na de huwelijksvoltrekking in de Rozenboom vertrekken alle inwoners naar de partyboot, waar het feest zich voortzet. Terwijl de gasten met elkaar genieten van de bruiloft, geeft iemand de liefdevolle dag onverwachts een compleet andere wending. Met dramatische consequenties voor álle Meerdijkers…

Peter van der Vorst, Director Content RTL: “Na een wederom succesvol seizoen van GTST, trakteert Meerdijk ons op 1 juni met een ouderwets spectaculaire zomercliff. De makers mogen absoluut trots zijn. Ook op de kijkcijfers. Het gemiddelde marktaandeel in onze doelgroep is het afgelopen seizoen wéér gestegen en GTST is een vaste waarde geworden in de dagelijkse top tien van best bekeken programma’s. Op Videoland is de serie de meest gestreamde lineaire titel. In totaal kijken er dagelijks, verspreid over onze verschillende platformen, zo’n 1,1 miljoen mensen naar de serie. We verheugen we ons alweer op het 34e seizoen.”

Oude Tijden
Ook deze zomer hoeft de kijker Goede Tijden, Slechte Tijden niet te missen. Op zowel RTL.nl als op de GTST-socials wordt genoeg content aangeboden, zodat iedereen van Meerdijk kan blijven genieten. Vanaf 8 juni is op rtl.nl/gtst het zomerformat Oude Tijden te zien, een zesdelige reeks waarin bekende oud-castleden als Patrick Martens, Winston Post en Sabine Koning terugblikken op hun tijd in Meerdijk.

Goede Tijden, Slechte Tijden wordt geproduceerd door EndemolShine Scripted en is van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. De seizoensfinale is op donderdag 1 juni te zien bij RTL 4. Seizoen 34 start op donderdag 24 augustus bij Videoland en op maandag 28 augustus bij RTL 4.

Bron: RTL Nederland/BM
Foto: Tom Cornelissen /RTL

Bericht delen