GTST heeft stand op Huishoudbeurs
woensdag 12 februari 2020

GTST heeft stand op Huishoudbeurs

Speciaal voor de bezoekers van de Huishoudbeurs opent Goede Tijden, Slechte Tijden haar café BOKS op locatie. BOKS is een herkenbare plek binnen de serie, waarin de Meerdijkers elkaar regelmatig ontmoeten. Voor de Huishoudbeurs bouwde het team de set na. Normaliter is de set van GTST één van de best bewaarde geheimen van televisieland.

De bezoekers kunnen een kijkje komen nemen op de set en BOKS van binnen bekijken, maar er is nog veel meer. Zo wordt er meerdere malen per dag een interactieve GTST-quiz gespeeld, waarmee de bezoekers hun GTST-kennis kunnen toetsen. Met de quiz maken ze kans op mooie prijzen zoals een felbegeerde figurantenrol in de serie, of een Videoland abonnement.

Ook bezoekers die GTST niet elke dag kijken krijgen genoeg mogelijkheden om de winst te kunnen behalen, de quiz bestaat uit interessante en grappige multiple choice vragen en iconische fragmenten. Daarnaast zijn er hulplijnen op de set, want de acteurs uit de serie maken dagelijks hun opwachting bij de stand voor een meet & greet. Zo bezoeken onder anderen Ferry Doedens, Cecilia Adorée, Jette van der Meij, Cas Jansen, Caroline De Bruijn en Erik de Vogel de beurs.

De stand van GTST is tijdens de Huishoudbeurs te bezoeken in Hal 1, stand 01.100. De Huishoudbeurs vindt van 22 februari tot en met 1 maart plaats in de RAI, Amsterdam.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen