dinsdag 16 januari 2018

Gordon vijf jaar langer bij RTL

Gordon was de afgelopen dagen volop in het nieuws en dat pakte niet altijd positief uit. Vrijdag was er niettemin goed nieuws voor de zanger en presentator. Hij tekent een contract van vijf jaar bij RTL.

Eerst was er de rel rondom Holland’s Got Talent. In een uitzending maakte Gordon meerdere grappen over de afkomst van zanger Xiao Wang. Dat begon met een verwijzing naar het bestellen van een gerecht in een Chinees restaurant (‘Which number are you singing? Number 39 with rice?’), waarop een grap volgde over de Chinese uitspraak van de ‘r’ (‘Sulplice!’).

Deze week kwam Connie Breukhoven om de hoek kijken. Gordon en Connie leven in onmin met elkaar sinds Connie afzegde voor het benefietgala, waar zij zou optreden met Patricia Paay en Patty Brard. Het heftige telefoongesprek dat daarop volgde tussen Gordon en Connie bleek door haar te zijn opgenomen en verscheen de volgende dag in de media.

Gordon nam wraak. In een live-uitzending op RTL 4 noemde hij haar telefoonnummer, nadat het telefoongesprek tussen de twee op internet belandde. Daarin schold Gordon de zangeres de huid vol.

De zanger was dit seizoen bij RTL onder meer te zien in Geer en Goor: Effe Geen Cent Te Makken en als jurylid in Holland’s Got Talent.

Bron: RTL Boulevard

Bericht delen