Gordon stapt over van RTL naar Talpa Network
maandag 2 juli 2018

Gordon stapt over van RTL naar Talpa Network

Gordon heeft een vijfjarige verbintenis getekend met Talpa Network. De entertainer maakt in januari 2019 zijn debuut op SBS6.

Talpa Network ontwikkelt in samenwerking met Gordon verschillende multimedia formats. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de diverse onderdelen binnen Talpa Network.

Gordon: “We leven in een snel veranderend medialandschap en Talpa Network biedt creatieve contentmakers zoals ik op dit moment de beste mogelijkheden. Ik ga een nieuw avontuur aan met John de Mol en dat voelt enorm vertrouwd en goed. Bij Talpa Network gaat het gebeuren de komende jaren. Daar wil ik bij zijn.”

“De komst van Gordon betekent voor ons niet alleen het binnenhalen van een grote tv-persoonlijkheid, maar ook van een heel aantal trouwe fans”, zegt John de Mol. “Fans die wij met de kracht van Talpa Network willen bereiken met content die ze raakt.”

De afgelopen 16 jaar was Gordon te zien bij RTL. De overstap naar Talpa Network is in goed overleg gegaan. “Ik heb er lang over na moeten denken om deze stap te zetten. RTL is altijd enorm goed voor me geweest en ik heb mezelf als presentator en jurylid enorm kunnen ontwikkelen. Ik verlaat RTL met grote dankbaarheid”, zegt Gordon.

Bron: Talpa/BM

Bericht delen