Gordon presenteert nieuw programma: Wat een uitvinding
vrijdag 7 april 2023

Gordon presenteert nieuw programma: Wat een uitvinding

Gordon keert eind april terug op televisie in het SBS6-programma Wat een uitvinding. De nieuwe show heeft veel gelijkenissen met Het beste idee van Nederland, dat acht jaar geleden voor het laatst op de buis was.

De presentator, die vorige week nog verliefd door Tokio reisde met zijn kersverse 24 jaar jongere verloofde Gavin Rozario, is momenteel in Nederland voor de opnames van het nieuwe programma.

In Wat een uitvinding beweren meer dan veertig uitvinders een oplossing te hebben gevonden voor alledaagse problemen. “Denk aan een bakje dat niet sluit of fruitvliegjes die rondom je kliko blijven zwermen”, licht een woordvoerder van Talpa toe. De uitvindingen, op het gebied van keuken, klussen en verzorging, worden beoordeeld en getest door een vakjury en een publieksjury.

De makers van de beste uitvindingen nemen het na zes afleveringen tegen elkaar op in de finale. De vondst van de winnaar wordt daadwerkelijk geproduceerd en komt in heel Europa in de winkelschappen te liggen. De eerste uitzending van Wat een uitvinding vindt op zaterdag 29 april om 21.30 uur plaats op SBS6. Gordon was in januari nog te zien in het programma Down the road, waarin hij een roadtrip maakte met jongeren met het syndroom van Down.

Bron: AD/BM

Bericht delen