dinsdag 16 januari 2018

Gooische Vrouwen vereeuwigd in RTL Walk of Fame

Linda de Mol, Tjitske Reidinga, Susan Visser en Lies Visschedijk zijn opgenomen in de Walk of Fame van RTL Nederland. Dit vanwege het enorme succes van de speelfilm Gooische Vrouwen, waarin zij de hoofdrol spelen.

Bert Habets, CEO van RTL Nederland, heeft de tegel met hun handafdrukken aan de vier actrices overhandigd. Binnenkort krijgt de tegel een vaste plek in RTL’s Walk of Fame voor het RTL-kantoor op het Media Park in Hilversum. Bert Habets: “Na vijf succesvolle seizoenen op televisie, bleek de belangstelling voor de Gooische Vrouwen op het witte doek ongekend groot. De film is de eerste Nederlandse film die in slechts 23 dagen een miljoen bezoekers naar de bioscoop trok. Een resultaat om zeer trots op te zijn en waarvoor we de dames graag een bijzondere plek geven in onze Walk of Fame.”

Dinsdag 8 maart ging de film in première en niet zonder succes. Nog nooit eerder bereikte een Nederlandse film in zo’n korte tijd de Diamanten status (één miljoen bezoekers). Inmiddels is de grens van 1,6 miljoen bezoekers ruimschoots gepasseerd.

Gooische Vrouwen de Film is geproduceerd door Talpa Fictie in samenwerking met Column Film en Millstreet Films. De film is mede gefinancierd door RTL Entertainment.

Bron: RTL/Broadcast Magazine

Bericht delen