dinsdag 16 januari 2018

Glashart Media lanceert tv-app voor iPad

Glashart Media lanceert een app voor de iPad, waarmee klanten die interactieve televisie van het bedrijf afnemen, thuis tv kunnen kijken op hun iPad. De app werkt alleen via WiFi in en om het huis, via de eigen internetaansluiting, dus niet via mobiel internet.

De Glashart Media TV App is (gratis) te downloaden in de de App Store en moet dan gekoppeld worden met de Glashart Media settop box. Het aantal zenders dat met de app te zien is wordt nog uitgebreid, maar momenteel is dat: Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, HumorTV 24, NOS Journaal 24, CNN, TV5, SlamTV, BBC World News en Jim Jam. Tot eind dit jaar is het aanbod gratis voor abonnees. Daarna is alleen Nederland 1, Nedeland 2 en Nederland 3 onbetaald te ontvangen via de app en kost het pakket €3,95 per maand.

Naast live tv, biedt de app een tv-gids en kunnen gebruikers er hun settop box mee bedienen. De app is ontwikkeld door Stoneroos Interactieve Televisie, die het functionele en grafische design leverden. Binnenkort verwacht Glashart de TV App ook voor Android Tablets beschikbaar te kunnnen aanbieden

Bron: Glashart Media

Bericht delen