dinsdag 16 januari 2018

Glashart Media breidt netwerk uit

Glashart Media, aanbieder van radio- en televisiediensten op glasvezelnetwerken, gaat een samenwerking aan met Unikenz, een nieuwe aanbieder van ‘special interest’ tv-kanalen in Nederland. Glashart Media bedient abonnees die zijn aangesloten op het glasvezelnetwerk van Reggefiber. Deze kunnen nu beschikken over een pakket met meer dan 30 Turkse zenders, onder meer een rijk aanbod van Turkse lokale- en regionale zenders. In de loop van 2012 zal dit aantal verder doorgroeien.

Hiermee komt Glashart Media tegemoet aan de groeiende vraag vanuit de Turkse gemeenschap. Daarnaast biedt het woningbouwcoöperaties een goed alternatief voor de plaatsing van satelliet schotels op balkons en daken. Het pakket wordt ook op het glasvezelnetwerk in Amsterdam beschikbaar.

Naast analoge radio en televisie biedt Glashart Media met name innovatieve interactieve radio- en televisiediensten via de diverse service providers: Concepts ICT, Solcon, Lijbrandt, XMS, Tweak, KickXL, Lijbrandt Telecom, Edutel, OnsNetBrabant, OnsNetNuenen, OnsNetEindhoven.

Bron: Glashart Media

Bericht delen