AVROTROS brengt kerstserie GIPS op NPO Zapp
woensdag 31 oktober 2018

AVROTROS brengt kerstserie GIPS op NPO Zapp

De nieuwe Nederlandse serie GIPS is vanaf donderdag 6 december elke dag om 18.00 uur te zien op NPO Zapp bij AVROTROS.

Fitz is woedend. Haar ouders zijn uit elkaar en ze is het geloof in de liefde volledig kwijt. Ze haat haar moeder, haar zusje raakt door een ongeluk haar vingertopje kwijt en het wordt de stomste kerst ooit. Super ongemakkelijk zit het gezin boven op elkaars lip op de eerste hulp. Fitz is zo boos, dat ze vlucht! Het ziekenhuis in. Haar avonturen aldaar doen Fitz langzaam anders kijken naar die hele rotsituatie.

In het ziekenhuis ontdekt Fitz een wereld van zieken, zusters, artsen en bezoekers. Een van die bezoekers is de stoere Adam die zo knap en mysterieus is dat ieder meisje wel verliefd op hem móét worden. Maar Adam heeft een geheim en blijkt naast een heel stoere ook een heel gevoelige kant te hebben. Primula, is een patiënte die letterlijk een gebroken hart heeft.

Per ongeluk belooft Fitz aan haar dat ze samen kerst vieren in het ziekenhuis. Een belofte die ze misschien wel helemaal niet na kan komen. Dan raakt ze ook nog verstrikt in een complot om de knappe dokter de Gooijer verliefd te laten worden op de leuke zuster Yasmine. En terwijl ze eigenlijk helemaal niet meer in de liefde gelooft, raakt ze in de ban van Adam. Haar avonturen in het ziekenhuis doen Fitz realiseren dat haar zus, haar ouders en zijzelf, ondanks de scheiding, altijd een gezin blijven. En de liefde… bestaat die dan toch nog?

GIPS is gebaseerd op het succesvolle, bekroonde kinderboek van Anna Woltz. Deelnemende acteurs zijn Cécilia Vos, Liz Vergeer, Teun Stokkel en Danyaé Bottse. De serie is gemaakt door PV Pictures (bekend van Mees Kees en Superjuffie) en bestaat uit 20 afleveringen. Elke dag worden twee afleveringen uitgezonden.

Bron: AVROTROS/BM

Bericht delen