woensdag 17 januari 2018

Gerschtanowitz test mensenkennis van BN’ers

Mensenkennis is het nieuwe programma van presentator Winston Gerschtanowitz bij SBS6. In deze spelshow wordt de mensenkennis getest van bekende Nederlanders.

Hoe reageren gewone mensen op ongewone situaties? Sociale dilemma’s, psychologische experimenten, grappige candidfilmpjes, wonderlijke interviews en confrontaties op straat en illustere gasten in de studio. Mensenkennis is vanaf dinsdag 29 augustus wekelijks te zien bij SBS6. 

Wanneer grijpen omstanders in als een vader zijn zoon in het openbaar afblaft. Ben je bereid om mee te liegen met een overspelige echtgenoot? Wat doe je als een volstrekt vreemde vraagt of hij even bij je onder de douche mag? Geef je een puber van 13 jaar een vuurtje voor een sigaret? Wie is de echte klassieke zangeres en zijn kleuters bereid om hun lievelings-kado af te staan aan een klasgenootje?

Onder meer Irene Moors, Richard Groenendijk, Nick Schilder, Timor Steffens en Ellen Hoog gaan met elkaar de strijd aan. Aan hen de taak om aan te tonen over hoeveel mensenkennis zij beschikken. Iedere week gaan andere BN-ers in de studio met elkaar de strijd aan voor de titel van beste ‘mensenkenner’ van Nederland. 

Mensenkennis wordt geproduceerd door Talpa.

Bron: SBS Broadcasting/BM

Bericht delen