Gerard Kuipers waarschijnlijk nieuwe mediawethouder van Hilversum
zondag 15 maart 2020

Gerard Kuipers waarschijnlijk nieuwe mediawethouder van Hilversum

De opvolger van Wimar Jaeger wordt waarschijnlijk Gerard Kuipers. D66 gaat de oud-wethouder van Zandvoort aanstaande woensdag tijdens een extra raadsvergadering voordragen aan de gemeenteraad van Hilversum.

Gerard Kuipers heeft zin in de nieuwe uitdaging als mediawethouder. Hij spreekt van een ’klik’ en noemt Hilversum ’een fijne plek’. “Ik verheug me op de momenten waar ik aan de slag kan om Hilversum verder te brengen. De raad heeft met het college en wethouder Wimar Jaeger daarin natuurlijk al goed koers bepaald, en ik zie er naar uit om daaraan de komende jaren ook mijn steentje te kunnen bijdragen.”

Joost Koelega, voorzitter van D66 Hilversum, ziet de komst van Kuipers helemaal zitten. “Hij past goed in Hilversum. Hij brengt zijn eerdere ervaring als wethouder in Zandvoort mee, een gemeente die hij toeristisch sterk op de kaart heeft weten te zetten, met oog voor economie, mens en natuur. Met ervaring binnen de MRA (Metropoolregio Amsterdam) heeft hij een netwerk waarmee hij Hilversum als mediastad verder kan helpen ontwikkelen.”

Bron: Gooi- en Eemlander/BM

Bericht delen