Gerard Joling vervangt Carlo Boszhard in Oh, Wat Een Jaar!
maandag 26 juni 2023

Gerard Joling vervangt Carlo Boszhard in Oh, Wat Een Jaar!

De televisieshow Oh, Wat Een Jaar! heeft een nieuwe teamcaptain, meldt RTL Boulevard. Nu Carlo Boszhard na drie seizoenen stopt, is het de beurt aan Gerard Joling. Chantal Janzen en Ruben Nicolai blijven op hun plek.

Ik vind het een feestje om onderdeel te worden van dit onwijs gezellige programma en om weer samen te mogen werken met Chantal en Ruben”, zegt Joling. “Ik heb er zin in om er een heerlijke zaterdagavond bij RTL 4 van te maken en alle kijkers te vermaken met de nostalgie van de verschillende jaren die aan bod gaan komen.”

Boszhard was sinds 2020 een vaste waarde in het programma. Na drie seizoenen vindt hij het tijd om zijn focus te verleggen. Zo werkt de presentator aan een nieuw seizoen van Make Up Your Mind. Het nieuwe seizoen van het programma begint op zaterdag 9 september en wordt gepresenteerd door Janzen. Nicolai neemt net als in eerdere seizoenen de rol van teamcaptain op zich.

In elke aflevering van Oh, Wat Een Jaar! staat een specifiek jaar centraal. Twee teams beantwoorden vragen over dat jaar. De deelnemers kleden zich helemaal volgens de mode van toen.

Bron: RTL Boulevard/BM

Bericht delen