dinsdag 16 januari 2018

Georgina Verbaan en Henkjan Smits in jury Popster!

Georgina Verbaan en Henkjan Smits zijn binnenkort wekelijks te zien bij SBS6 als juryleden van de nieuwe vrijdagavondshow Popster! Ze gaan op zoek naar de beste poppenacts van Nederland. De presentatie van het programma is in handen van Kim-Lian van der Meij. Zij wordt bijgestaan door André van Duin in de rol van Meneer Wijdbeens. Het programma wordt geproduceerd door Talpa.

Verbaan: “Ik heb overwogen om dit programma niet te doen, maar eigenlijk alleen vanwege mijn poppenfobie. Zodra poppen op mensen lijken krijg ik het benauwd. Ik ben als de dood voor die dingen. Maar ik heb al wat mogelijke kandidaten mogen zien en dat maakt me toch nieuwsgierig. Tijdens het jureren kijk ik met name naar het vaktechnische aspect. Wie weet me met zijn act te raken? Ontroert het me, of maakt het me aan het lachen?”

Smits was jarenlang te zien als juryvoorzitter van onder andere Idols en Popstars. “Toen ik werd gevraagd voor Popster! dacht ik eerst: moet ik dit wel doen? Ik heb al zoveel talentenjachten gedaan en ben nu talent in het bedrijfsleven aan het coachen. Maar het idee van een talentenjacht voor poppen maakte me toch erg nieuwsgierig. Wat komt er bij kijken om een pop te kunnen bespelen?”

Popster! is te zien vanaf vrijdag 13 maart.

Bron: SBS/Broadcast Magazine

Bericht delen