dinsdag 20 februari 2018

Genomineerden voor de Zapp Awards bekend

Op zaterdag 17 februari is het zover. Dan reikt NPO Zapp de Zapp Awards van 2018 uit: de jaarlijkse publieksprijzen voor de beste programma’s, presentatoren, YouTubers en artiesten van het afgelopen jaar, bepaald door kinderen.

Wie gaat die avond naar huis met een felbegeerde Zapp Award? De afgelopen weken stemden 20.000 kinderen op hun favorieten. Het NOS Jeugdjournaal maakte zaterdag bekend wie de gelukkige genomineerden zijn per categorie.

In de categorie Beste Zapp-presentator zijn genomineerd: 
Buddy Vedder
Freek Vonk
Ron Boszhard

In de categorie Beste YouTuber zijn genomineerd:
Dylan Haegens
Enzo Knol
StukTV

In de categorie Beste Tv-programma zijn genomineerd:
Mindf*ck
The Voice
Wie Is De Mol?

In de categorie Beste Artiest zijn genomineerd:
Fource
Lil’ Kleine
Martin Garrix

De feestelijke Award show vindt volgende week zaterdag plaats in de Vorstin te Hilversum. Host van de avond is Klaas van Kruistum. KRO-NCRV zendt de Zapp Awards om 19.25 uur live uit bij NPO Zapp.

Wie de genomineerden zijn in de categorie Beste Zapp-Programma blijft nog even geheim. Die worden in de ochtend van 17 februari bekendgemaakt in het tv-programma Zapplive. Vanaf dat moment gaat de stemteller weer op nul en maken de drie genomineerden weer evenveel kans om met de begeerde Zapp Award naar huis te gaan.

Onder de noemer Zo trots als een pauw bepalen kinderen wie op zaterdag 17 februari naar huis gaan met één van de vijf Awards. De Zapp Awards, voorheen de Zapplive Awards, worden sinds 2016 uitgereikt. 

Bron: NPO/BM

Bericht delen