Geliefden vertellen over hun relatie in Naar bed
maandag 24 januari 2022

Geliefden vertellen over hun relatie in Naar bed

Met vlinders in de buik, misselijk van jaloezie, vermoeid van de sleur, op zoek naar spanning of boos om de kleinste dingen. Stellen bespreken in het nieuwe VPRO-programma Naar bed hun relatie vanuit de meest intieme plek van het huis. Elke avond stappen ze weer bij elkaar in bed, hoe doen ze dat?

In iedere aflevering van Naar bed zien we verschillende koppels. Oud, jong, monogaam, polyamorous, veertig jaar getrouwd of net verkering. Alle stellen zijn openhartig over het nodige ‘onderhoud’ aan hun relatie.

Wat zijn de verwachtingen als je elkaar nog maar net kent en hoe verandert de relatie naarmate je langer bij elkaar bent of kinderen krijgt? Hoe houd je het vol als je partner een open relatie wil en jij eigenlijk niet? En hoe zorg je ervoor dat je de frustratie uit de weg gaat als de afwas wéér niet is gedaan of je partner geen prater is?

Naar bed is vanaf maandag 24 januari om 21.30 uur te zien bij de VPRO op NPO 3. Er verschijnen in vier aansluitende weken in totaal zestien afleveringen. De regie van de serie is in handen van Jack Valkering, Merel Beernink en Jeroen van Herwijnen.

Bron: VPRO/BM
Foto: Rogier den Boer/VPRO

Bericht delen