dinsdag 16 januari 2018

Geflopte Frisbee voor Sterren van de Schans

Het SBS 6-programma Vliegende Hollanders: Sterren van de Schans heeft de allereerste Geflopte Frisbee gewonnen. Dit is, als tegenhanger van de Zilveren Nipkowschijf, de prijs voor het slechtste programma van het afgelopen tv-seizoen.

De Sp!ts-redactie nomineerde naast Vliegende Hollanders het RTL 5-programma Cheat On Me en de dj-talentenjacht Beauty And The Beat van BNN. Er kon gestemd worden op Spitsnieuws.nl. Vliegende Hollanders is geproduceerd door John de Mol’s Masmedia.

SBS 6-directeur Remko van Westerloo vatte de prijs sportief op. “Wij zijn uiteraard niet blij met de nominatie, maar als we dan toch genomineerd zijn, dan kunnen we maar beter winnen”, luidde zijn reactie. “Lessen die we eruit trekken, houden we voor ons zelf!”

Het was een spannende strijd tussen het schansspringdebacle en Cheat On Me. Even leek er het erop dat het vreemdgangersprogramma van Jan Kooijman de twijfelachtige eer ten deel viel, maar uiteindelijk won het SBS 6-programma nipt. 42 procent vond de show waarin BN’ers als Kelly van der Veer en Emile Ratelband leerden schansspringen het slechtst. 37 procent van de stemmen ging naar Cheat On Me en 20 procent naar Beauty And The Beat.

Bron: Spitsnieuws/Broadcast Magazine

Bericht delen