dinsdag 16 januari 2018

Geen reclame op publieke zenders

De NOS staat woensdag stil bij de dag van nationale rouw voor de slachtoffers van vlucht MH17. Op radio, televisie, internet en teletekst wordt aandacht besteed aan de gebeurtenissen in het land en de aankomst van slachtoffers in Eindhoven.

Vanwege de dag van nationale rouw is er 24 uur geen Ster-reclame op radio en televisie.

Op radio en tv worden lange extra uitzendingen gemaakt. Op Nederland 1 is vanaf 14.30 uur het programma Dag van Nationale Rouw te zien. De uitzending is ook te zien op NOS.nl. Op Radio 1 begint om 14.00 uur een extra uitzending.

Vanuit Eindhoven worden de slachtoffers in colonne over de A2 en A27 naar Korporaal van Oudheusdenkazerne in Hilversum gebracht. Daar worden de doden de komende tijd geïdentificeerd. De NOS probeert zoveel mogelijk te registreren wat er in Eindhoven gebeurt en doet verslag van het vervoer naar Hilversum.

’s Avonds besteden de christelijke omroepen op Nederland 2 aandacht aan de speciale gebedsdienst voor de slachtoffers in Amersfoort. Om 19.00 uur begint in de Sint Joriskerk de dienst Verbonden in verdriet. De bijeenkomst wordt ook uitgezonden op Radio 5.

Bron: NOS

 

Bericht delen