dinsdag 16 januari 2018

Geen probleemloze samenwerking VARA/BNN

Medewerkers van BNN en VARA zien de gedwongen samenwerking niet allemaal zitten, zo bericht Nieuwe Revu. De omroepen besloten na veel gesteggel uiteindelijk om samen het VARA-complex te gaan bewonen.

Nieuwe Revu doet als volgt verslag: Terwijl het VARA-pand in gereedheid wordt gebracht, verhuizen verschillende afdelingen eerst naar het pand van BNN (en andersom) om ruimte te maken voor verbouwing en herinrichting. Voor een aantal medewerkers valt de kennismaking met hun nieuwe collega’s bepaald niet mee. “Zelf zit ik nu ook in het BNN-pand”, vertelt een VARA-redacteur. “Een veel gehoorde klacht van VARA-mensen is dat het er een teringzooi is en verre van hygiënisch.”

Ook aan de andere kant wordt gemopperd. “De VARA is mega-hiërarchisch georganiseerd, er hangen bijvoorbeeld overal bordjes waar je wel en niet mag telefoneren. Nogal een shock voor ons, wij zijn een heel andere werksfeer gewend. Zo wordt er hier weleens Jägermeister getrakteerd in de pauze; nou, daar moet je bij de VARA niet mee aankomen.”

Lees verder bij Nieuwe Revu

Bericht delen